Qui va signar la Crida?

Captura de pantalla 2015-01-11 17.21.12

Pàgina de la Crida al portal d’internet change.org

El 6 de gener passat, els impulsors de la Crida per una sola candidatura d’esquerres a les municipals vam anunciar el final de la iniciativa a través del portal change.org. En aquest enllaç podeu llegir el comunicat.

L’objectiu del manifest era promoure la suma d’esforços entre les forces d’esquerres i que es presentessin juntes a les pròximes eleccions municipals. Per ara, això no s’ha aconseguit, però almenys la iniciativa va servir per veure que hi havia força gent que hi estava d’acord.

La recollida de signatures es va fer exclusivament per internet, a través del portal change.org, i per tant no es pot saber quanta gent hauria donat suport al manifest si s’hagués pogut signar d’una altra manera.

En tres mesos, del 17 de juny passat fins al 18 de setembre, el portal va recollir 93 signatures, però se n’han de descomptar 7 per diferents motius (un parell de signatures de prova, tres de falses, una de duplicada…) Per tant, en total van signar la crida 86 persones diferents.

La gran majoria de les que van signar, 65, són residents a Begues, i les altres 21 resideixen en altres llocs però tenen forts vincles beguetans, normalment perquè han nascut a Begues, hi han viscut o hi passen molt de temps. Finalment, 50 dels signants són homes i 36 són dones.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: